Belang van niet-stikstofmonoxide-voedingsmiddelen in onze voeding

Belang van niet-stikstofmonoxide-voedingsmiddelen in onze voeding

NO, ook bekend als niet-koolstofdioxide, helder, kleurloos vluchtig giftig gas dat wordt geproduceerd door de oxidatie van stikstof in een zuurstofrijke atmosfeer. De hoeveelheid NO die in de lucht aanwezig is, hangt af van veel factoren, zoals je dieet, het niveau van fysieke activiteit dat je uitvoert, het weer en het seizoen, je genetica en zelfs je omgeving. Het wordt beschouwd als een van 's werelds gevaarlijkste verontreinigende stoffen en moet voor verwijderingsdoeleinden in de strengst beveiligde omgeving worden bewaard. Stikstofmonoxide (NO) vervult verschillende belangrijke chemische signaalfuncties bij dieren en mensen en speelt een belangrijke rol in veel medische behandelingen. Daarom moeten alle schadelijke effecten die worden veroorzaakt door de giftige aard ervan met alle middelen worden vermeden bbq pakket.

Nee

NO vervult meerdere rollen in het lichaam en is van vitaal belang voor alle levende wezens, inclusief dieren. Het verwijdt gladde spiercellen, verwijdt bloedvaten om meer zuurstofrijk bloed te vervoeren, verbetert de neurotransmitterfunctie, beschermt lichaamscellen tegen chemicaliƫn en virussen, verbetert de productie van rode bloedcellen en is een ontstekingsremmend middel. NO in het lichaam vervult zeer belangrijke functies die uiterst nuttig zijn bij het voorkomen en behandelen van verschillende gezondheidsproblemen zoals hart- en vaatziekten, diabetes, astma, angina en lever- en nierziekten. Het voorkomt ook zweren, atherosclerose en kankers zoals colon-, borst-, rectum- en blaaskanker.

NO versterkt de wanden van bloedvaten, gladde spiercellen en vermindert zwelling, pijn en ontsteking in de gewrichten. NO verwijdt bloedvaten, verbetert het transport van voedingsstoffen, verhoogt de stofwisseling en verbetert de immuniteitsrespons in alle delen van het lichaam. Wil je goed slapen, dan moet je zorgen voor voldoende inname van NO. Vermijd het gebruik van producten die salpeterzuur, nitraat of lachgas bevatten, omdat dit een verdunnend effect heeft op uw NO-niveaus. Bovendien, als je last hebt van artritis, gewrichtspijn, hoofdpijn, vermoeidheid en moeheid, dan is het de beste tijd om NO2 aan je dieet toe te voegen.

Site bezoeken voor meer info: de-mobiele-bbq.nl

Comments are Disabled