FORD F150 – Wat is echt nieuw?

De Ford F150 is een zeer krachtige familiededan. Met het basismodel werd de F150 opnieuw ontworpen om efficiënter en sporter te zijn en tegelijkertijd de duurzaamheid van een voertuig van een groot formaat te behouden. Het wordt aangedreven door een uitstekende Lincoln ZephyR-converteerbare hardtop. Er zijn een paar opties die aan deze FORD F150 kunnen worden toegevoegd, afhankelijk van wat uw behoeften kunnen zijn. Dit artikel bespreken een deel van het hoofdartikel verandert van de F-350 naar de F-150.

Ford heeft veel wijzigingen aangebracht in de Ford F150. Het eerste ding om te zien is dat het niet langer het Ford E-kiemvliegtuigfilter gebruikt. In plaats daarvan gebruikt het nu de nieuwe Ford EcoBoost-filter, die vandaag een van de meest geavanceerde brandstofverbruiksfilters op de markt is. Ecoboost Fuel Economy-technologie is bijna twee keer zo efficiënt als het Ford E Germicidal-filter dat de benzineverbruik met ongeveer twintig procent verbetert.

Een ander verschil in de FORD F150 is de vervanging van de conventionele benzine V8-motor met een turbocharged benzine modeljaar vanaf 2009. De FORD F150 wordt standaard geleverd met een benzine V8-motor. De Gas Tank van FORD F150S is ook groter dan de gastank van de vorige generatie FORD F150. De verzending van FORD F150S is ook nieuw in vergelijking met het vorige modeljaar. De FORD F150S voor- en achterste airbags zijn geüpgraded naar de nieuwe stijl;

De FORD F150 blijft dezelfde transmissie gebruiken als de vorige generatie FORD F150. De FORD F150 Sedan deelt ook dezelfde luchttas en dual-threshold-veiligheidsgordels als de andere modellen in de Ford F150-familie. Een nieuwe FORD F150-converteerbare top is toegevoegd aan de line-up, met een sportiever en agressievere look van het ontwerp Ford F150S. Het wordt aangedreven door een Ford Fiesta-engine. De Ford Fiesta Convertible heeft uitstekende beoordelingen ontvangen van de gebruikers van de eerste hand.

Een andere zeer belangrijke verandering in de Ford F150-familie is de nieuwe Ford F150 King Ranch. Ford is verbeterd op de bestverkopende vrachtwagen van de Fords door een betere off-road pick-up toe te voegen. De Ford F150 King Ranch biedt alles gevonden op de F-150, maar heeft ook een extra bandendrager, een sterker frame, voor- en achterbumpers, voor- en achterste stabilisatoren, voor- en achterste haulbars en assen die veertig kilo’s lichter zijn dan Er zijn ook nieuwe Ford accessoire-kits zoals de Ford Xenon-koplampen en Ford extreem lage rijderduin, die een vierwielaandrijving is die het uiterlijk van een vrachtwagen van de weg geeft.

Als u op zoek bent naar een economische pick-up truck, dan is de FORD F150 waarschijnlijk het beste modeljaar beschikbaar. Voordat u echter een FORD F150 koopt, moet u het volgende weten: uw voertuigen brandstofverbruik, hoeveel u bereid bent om te besteden aan een vrachtwagen en uw voertuigen ophangsysteem. Het bovenstaande hoofdartikel geeft u de informatie die u nodig hebt om het juiste type FORD F150 te kiezen. Het is slechts een kleine bemonstering van de informatie die beschikbaar is op deze uitstekende familie van voertuigen. Veel geluk, en moge het brandstofverbruik winnen!

Kijk voor meer informatie op https://www.vanleersum.nl/